Turvajärjestelmät

Asiantuntemusta turvajärjestelmissä

Olemme Sisäasiainministeriön hyväksymä paloilmoitinliike sekä Finanssialan Keskusliiton (ent. Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliitto) hyväksymä rikosilmoitinmyymälä.

Meillä on laaja osaaminen turvaurakoinnin alalta. Olemme toteuttaneet lukuisia eritasoisia turva- ja valvontajärjestelmiä niin teollisuuskohteisiin, julkisiin rakennuksiin ja liikekiinteistöihin kuin yksityistalouksiin ja loma-asuntoihinkin.

 

 

TeamViewer -client  Windows -käyttöjärjestelmille tästä linkistä:
TeamViewer -client

Turvajärjestelmät

Suojaa omaisuutesi hyvissä ajoin odottamattomien yllätysten varalta. Mikään ei ole niin ikävää, kuin saapua kotiin ja huomata, että ulko-ovi on auki ja upouusi taulutelevisio on hävinnyt kuin hiekanjyvä Saharaan. Tai palata viikonlopun jälkeen toimistolle ja todeta, että tietokoneesi on kelvannut myös satunnaiselle ohikulkijalle. Itse koneen mukana häviää yleensä myös liiketoimintasi tärkeää kirjeenvaihtoa, kirjanpitoa tai yrityssalaisuudeksi luokilteltavaa tutkimus- tai kehitystietoa. Menetys on mielipahaa suurempi.

Paitsi murrot ja varkaudet, myös onnettomuudet, tulipalot ja vesivahingot ovat ehkäistävissä. Paras suoja yrityksesi omaisuudelle ja kotisi turvallisuudelle on toimiva turvajärjestelmä, johon voidaan kytkeä palovaroittimet, murtohälyttimet ja erilaiset kameravalvontajärjestelmät. Oikein asennettu ja toimiva turvajärjestelmä tuo myös tuntuvia etuja kotisi tai yrityskiinteistösi vakuutusmaksuihin.

Kun tarvitset turvajärjestelmän yritykseesi tai kotiin ja vapaa-ajanasunnolle, ota yhteyttä.

Kajaani
Markku Väisänen
Työnjohtaja, järjestelmähuolto
mobiili 0400 171 515
S-posti markku.vaisanen (a) paikallis-sahko.fi

Sotkamo
Timo Hirvonen
Sähkötyönjohtaja
mobiili 040 7321 607
S-posti timo.hirvonen (a) paikallis-sahko.fi

Kuhmo
Harri Dyster
Sähkötyönjohtaja
mobiili 040 1820 349
S-posti harri.dyster (a) paikallis-sahko.fi

Suomussalmi
Esa Kuusela
Työnjohtaja
mobiili 040 3518 651
S-posti esa.kuusela (a) paikallis-sahko.fi