Avoimet työpaikat

CV kertoo saavutuksesi pähkinänkuoressa

– Mitä olet tehnyt?
– Mitä osaat?
– Yhteystiedot
– Syntymäaika
– Koulutus, kurssit
– Työkokemus
– Kielitaito
– Erikoisosaaminen
– Suosittelijat
– Luottamustoimet

Avoimet työpaikat

Laskentapäällikkö, Pohjois-Suomi

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen johtava sähköurakoinnin ja turvatekniikkapalveluiden tarjoaja. Yhtiön liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja toimipaikkamme sijaitsevat Kajaanin lisäksi Kokkolassa, Kuhmossa, Kuopiossa, Kuusamossa, Oulussa, Paltamossa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Suomussalmella.

Paikallis-Sähkön yhtiöissä työskentelee jo noin 150 ammattilaista. Meidät tunnetaan korkeasta ammattitaidosta, luotettavuudesta ja laadusta. Nyt etsimme tiimiimme laskentapäällikköä vastaamaan tarjouslaskennan tehtävistä ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta:
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta sähköurakointialasta. Myynnin, asiakastyön ja projektitoiminnan kokemuksesta on myös hyötyä. Olet kiinnostunut sähköstä ja digitalisoituvasta talotekniikasta. Numeroissa tarkkana ja samalla avarakatseisena ammattilaisena pystyt tukemaan projektitiimejämme.

Tarjoamme:
Tarjoamme mielenkiintoisen vastuualueen ja kilpailukykyiset edut. Saat mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi hyvässä porukassa. Työpöytäsi voi olla joko Kajaanissa, Kuopiossa tai Oulussa. Paikallis-Sähkö kuuluu valtakunnalliseen QMG-konserniin ja talotekniikan terävimpään kärkeen.

Tiedustelut ja hakemus:
Saat lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Timo Keräseltä, puh. 045 605 9717 ja timo.keranen@paikallis-sahko.fi

Lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen Timolle sähköpostilla viimeistään 30.9.2021.

 

Sähköurakoinnin tarjouslaskija

Paikallis-Sähkö on johtava sähköurakoinnin ja turvatekniikkapalveluiden tarjoaja Pohjois-Suomessa. Yhtiöissämme työskentelee noin 150 ammattilaista ja toimipaikkoja meillä on 10. Nyt etsimme tiimiimme tarjouslaskijaa.

On tärkeää, että tunnet, miten sähköurakointialalla työn kustannukset muodostuvat. Plussaa saat, kun olet kiinnostunut sähköstä ja digitalisoituvasta talotekniikasta, ja olet numeroissa tarkka ja samalla avarakatseinen ammattilainen.

Tarjoamme mielenkiintoisen vastuualueen ja kilpailukykyiset edut. Meillä opit ja kehität ammattitaitoasi hyvässä porukassa. Teemme työtä monipaikkaisesti eli työpisteesi voi olla Kajaanissa, Kuopiossa tai Oulussa. Paikallis-Sähkö kuuluu valtakunnalliseen QMG-konserniin ja talotekniikan terävimpään kärkeen.

Tiedustelut ja hakemus:
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Keränen, puh. 045 605 9717 ja timo.keranen@paikallis-sahko.fi. Lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen Timolle sähköpostilla 30.9.2021 mennessä.

 

Kiinnostaisiko sinua tehdä rakennusautomaatiotöitä meille?

Projektinjohtaja, automaatio-osasto

Vastaat kokonaisvaltaisesti automaatiourakoinnin projekteista, sekä valvomo- ja palveluliiketoiminnan töiden järjestelystä ja materiaalihallinnasta. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto sähkö-, LVI-, tai automaatiotekniikan saralta ja tietoliikennetekniikan niksit ovat osa arkeasi. Ohjelmointitaidot katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme järjestelmällisyyttä, sekä hyvää tiimihenkeä ja esimiestaitoja. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset etuudet, letkeän työporukan, sekä paljon pähkinöitä purtavaksi. Työkaverit ja QMG-konsernin asiantuntijaverkosto ovat tukenasi matkalla kiinteistöautomaation terävimpään kärkeen. Asemapaikkasi voi olla Kajaanissa, Kuopiossa, tai Oulussa.

Hakemukset ja lisätietoja:
Veijo Malinen, työpäällikkö
veijo.malinen (a) paikallis-sahko.fi

Sähkö- ja automaatioasentaja, Kajaani

Pääasiallinen tehtäväsi koostuu kiinteistöautomaatiojärjestelmien asennus- ja vianhakutöistä asiakaskohteissa ja työmailla. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja ja hallitset tietoliikennetekniikan perusteet. Ohjelmointitaidot katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme tarkkuutta, suunnitelmien lukutaitoa, hyvää tiimihenkeä ja asiakaspalvelukeskeisyyttä. Omatoimisuus, ratkaisukeskeisyys ja uusien haasteiden nälkä ajavat Sinua väistämättä talotekniikan terävimpään kärkeen. Tykkäät työskennellä vaihtelevissa ympäristöissä niin porukassa, kuin myös omatoimisesti. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset etuudet ja letkeän työporukan, sekä paljon pähkinöitä purtavaksi.

Hakemukset ja lisätietoja:
Veijo Malinen, työpäällikkö
veijo.malinen (a) paikallis-sahko.fi

Paikallis-Sähkö Oy
Varastokatu 14
87100 Kajaani
Vaihde (klo 8-15) 0207 935 200 tai 040 7158 525