Avoimet työpaikat

CV kertoo saavutuksesi pähkinänkuoressa

– Mitä olet tehnyt?
– Mitä osaat?
– Yhteystiedot
– Syntymäaika
– Koulutus, kurssit
– Työkokemus
– Kielitaito
– Erikoisosaaminen
– Suosittelijat
– Luottamustoimet

Avoimet työpaikat

Sähköasentaja pienurakoihin ja palvelutöihin Ouluun, Kajaaniin, Kuopioon ja Kuusamoon

Paikallis-Sähkö on sähköurakoinnin ja turvatekniikkapalveluiden tarjoaja. Toimipaikat sijaitsevat Kajaanin lisäksi Kokkolassa, Kuhmossa, Kuopiossa, Kuusamossa, Oulussa, Paltamossa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Suomussalmella. Nyt etsimme tiimiimme sähköasentajia pienurakoihin ja palvelutöihin Ouluun, Kajaaniin, Kuopioon ja Kuusamoon.

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset toimimaan itsenäisesti kiinnostavien tehtävien parissa.
Tarjoamme kannustavan palkkauksen, alan parhaat työvälineet ja ison konsernin edut. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Toivomme että sinulla on jo hyvät perustiedot ja -taidot sähkö- ja telejärjestelmien parissa toimimiseen. Tehtävä edellyttää sähköasentajan koulutusta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Olet ratkaisukeskeinen, sinulla on positiivinen asenne ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä.

Ilmoitathan hakemuksessa mille paikkakunnalle olet hakemassa.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: timo.keranen (a) qmg.fi

Lisätietoa:

Saat lisätietoja tehtävästä Toimitusjohtaja Timo Keräseltä, puh. 045 605 9717 ja timo.keranen (a) qmg.fi

Lähetä hakemuksesi ja cv  Timolle. Toimita hakemus mahdollisimman pian, sillä sovimme haastatteluja jo hakuaikana.

Paikallis-Sähkö Oy
Varastokatu 14
87100 Kajaani

 

Sähköasentaja projekti- ja urakkatöihin Ouluun, Kajaaniin, Kuusamoon ja Kemijärvelle 

Paikallis-Sähkö on sähköurakoinnin ja turvatekniikkapalveluiden tarjoaja. Toimipaikat sijaitsevat Kajaanin lisäksi Kokkolassa, Kuhmossa, Kuopiossa, Kuusamossa, Oulussa, Paltamossa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Suomussalmella. Nyt etsimme tiimiimme sähköasentajia projektitöihin Ouluun, Kajaaniin, Kuusamoon ja Kemijärvelle.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vaihtelevilla työkohteilla ja kykyjä vastaavalla palkalla. Tarjoamme kannustavan urakkapalkkauksen, alan parhaat työvälineet ja ison konsernin edut. Tarjoamme työntekijöillemme myös lisäkoulutuksia oman ammattitaidon kehittämiseksi.

Odotamme sinulta

Toivomme että sinulla on jo hyvät perustiedot ja -taidot sähkö- ja telejärjestelmien parissa  toimimiseen. Tehtävä edellyttää sähköasentajan koulutusta. Sinulla on hyvä asenne työhön ja valmius matkustamiseen Pohjois-Suomen alueella.

Tarvittava jatkokoulutuksesi ja perehdytyksesi tapahtuu projekteissamme ammattilaistemme mukana.

Ilmoitathan hakemuksessa mille paikkakunnalle olet hakemassa.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: timo.keranen (a) qmg.fi

Lisätietoa:

Saat lisätietoja tehtävästä Toimitusjohtaja Timo Keräseltä, puh. 045 605 9717 ja timo.keranen (a) qmg.fi

Lähetä hakemuksesi ja cv Timolle. Toimita hakemus mahdollisimman pian, sillä sovimme haastatteluja jo hakuaikana.

Paikallis-Sähkö Oy
Varastokatu 14
87100 Kajaani

 

 

Kiinnostaisiko sinua tehdä rakennusautomaatiotöitä meille?

Projektinjohtaja, automaatio-osasto

Vastaat kokonaisvaltaisesti automaatiourakoinnin projekteista, sekä valvomo- ja palveluliiketoiminnan töiden järjestelystä ja materiaalihallinnasta. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto sähkö-, LVI-, tai automaatiotekniikan saralta ja tietoliikennetekniikan niksit ovat osa arkeasi. Ohjelmointitaidot katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme järjestelmällisyyttä, sekä hyvää tiimihenkeä ja esimiestaitoja. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset etuudet, letkeän työporukan, sekä paljon pähkinöitä purtavaksi. Työkaverit ja QMG-konsernin asiantuntijaverkosto ovat tukenasi matkalla kiinteistöautomaation terävimpään kärkeen. Asemapaikkasi voi olla Kajaanissa, Kuopiossa, tai Oulussa.

Hakemukset ja lisätietoja:
Veijo Malinen, aluepäällikkö
veijo.malinen (a) qmg.fi

Sähkö- ja automaatioasentaja, Kajaani

Pääasiallinen tehtäväsi koostuu kiinteistöautomaatiojärjestelmien asennus- ja vianhakutöistä asiakaskohteissa ja työmailla. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja ja hallitset tietoliikennetekniikan perusteet. Ohjelmointitaidot katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme tarkkuutta, suunnitelmien lukutaitoa, hyvää tiimihenkeä ja asiakaspalvelukeskeisyyttä. Omatoimisuus, ratkaisukeskeisyys ja uusien haasteiden nälkä ajavat Sinua väistämättä talotekniikan terävimpään kärkeen. Tykkäät työskennellä vaihtelevissa ympäristöissä niin porukassa, kuin myös omatoimisesti. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset etuudet ja letkeän työporukan, sekä paljon pähkinöitä purtavaksi.

Hakemukset ja lisätietoja:
Veijo Malinen, aluepäällikkö
veijo.malinen (a) qmg.fi

Paikallis-Sähkö Oy
Varastokatu 14
87100 Kajaani
Vaihde (klo 8-15) 0207 935 200 tai 040 7158 525