Ajankohtaista

Kajaanin sähkötarvikemyymälä Varastokadulla on suljettu 25.3.-1.5.2019 välisen ajan remontin vuoksi. Kuluttaja-asiakkaille myynti päättyy. Uudistettu sähkötarvikemyymälä avataan 2.5.2019 yritysasiakkaille.

Paikallis-Sähkö Oy osti Kajaanilaisen Capitis Oy:n rakennusautomaatioliiketoiminnan. Capitiksen kaikki työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle sekä samalla siirtyvät myös kaikki Capitiksen edustukset. Jatkossa molempien yhtiöiden rakennusautomaatiourakointi tapahtuu Paikallis-Sähkölle siirtyvän Capitis-nimen alla.

 

Kajaanin sähkötarvikemyymälä siirtyy uuteen aukioloaikaan toukokuun alusta alkaen ja on avoinna ma-pe klo 7-16.

Kuhmon sähköasennustoiminta ja -tarvikemyynti siirtyi entisen kodinkonemyymälän tiloihin. Sähköasennustoiminta ja -tarvikekauppa jatkuvat siis entisellään, mutta väljemmissä tiloissa, osoitteessa Kainuuntie 92, Kuhmo.

 

Kodintekniikkamyymälöistä luovutaan.
Konsernin ja sen tytäryhtiöiden liiketoimintaa fokusoidaan LVIJA-, sähkö- ja sprinkleriurakointiin sekä näiden kunnossapitoon. Osana tätä fokusointia Paikallis-Sähkö luopuu kodinkoneiden vähittäiskaupasta ja keskittyy jatkossa sähkö-, automaatio-, tele- ja turvaurakointiin sekä sähköjärjestelmien ennakkohuoltopalveluihin.