Ajankohtaista

 

Suomussalmen toimipiste muutti loka-marraskuun vaihteessa Jalonkadulta osoitteeseen Keskuskatu 24.

Kuusamon toimipiste muutti elokuun alussa Näverintieltä osoitteeseen Nuottatie 1.

Paikallis-Sähkö vahvisti asemiaan Kuusamossa ja lähikunnissa ostamalla Palosaaren Sähkö Oy:n sähköurakointiliiketoiminnan, jonka henkilöstö siirtyi vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 140 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa.

Paikallis-Sähkön puhelinvaihde palvelee toukokuun alusta alkaen ma-pe klo 8-15.

Sähkötarvikemyymälät Kajaanissa, Kuhmossa, Suomussalmella ja Sotkamossa ovat toistaiseksi suljetut käyntiasiakkailta koronan vuoksi. Tilatut tarviketoimitukset hoidetaan normaalisti.

Paikallis-Sähkö vahvistaa asemiaan Kuusamossa ja lähikunnissa ostamalla Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan, jonka henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Sähköpalvelu Mustosen yrittäjät Tarmo Mustonen ja Jukka Soini jatkavat entisissä tehtävissään.

Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja vaihtuu.  Jukka Kivimäen siirtyessä konsernissa muihin tehtäviin, aloittaa toimitusjohtajana vuoden 2020 alusta  Timo Keränen.  ”Aiheeseen ei sisälly minkäänmoista dramatiikkaa, sillä vaihtoa on järjestelty lähes koko vuoden 2019 ajan huolella ja hyvässä yhteishengessä kaikkien  asianosaisten kesken. Paikallis-Sähkö ja sen omistuspohja ovat kunnossa ja nyt vain satuimme löytämään henkilön, jonka aiempi kokemus sopii erinomaisesti yrityksen lähivuosien tarpeisiin. Timo on entuudestaan tuttu monille paikallis-sähköläisille, koska hän oli aiemmin meillä sähköasentajana ja toimihenkilönä 80-luvulta aina vuoteen 2004 asti.” kommentoi vaihdosta Jukka Kivimäki.

Kajaanin sähkötarvikemyymälä Varastokadulla on suljettu 25.3.-1.5.2019 välisen ajan remontin vuoksi. Kuluttaja-asiakkaille myynti päättyy. Uudistettu sähkötarvikemyymälä avataan 2.5.2019 yritysasiakkaille.

Paikallis-Sähkö Oy osti Kajaanilaisen Capitis Oy:n rakennusautomaatioliiketoiminnan. Capitiksen kaikki työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle sekä samalla siirtyvät myös kaikki Capitiksen edustukset. Jatkossa molempien yhtiöiden rakennusautomaatiourakointi tapahtuu Paikallis-Sähkölle siirtyvän Capitis-nimen alla.

 

Kajaanin sähkötarvikemyymälä siirtyy uuteen aukioloaikaan toukokuun alusta alkaen ja on avoinna ma-pe klo 7-16.

Kuhmon sähköasennustoiminta ja -tarvikemyynti siirtyi entisen kodinkonemyymälän tiloihin. Sähköasennustoiminta ja -tarvikekauppa jatkuvat siis entisellään, mutta väljemmissä tiloissa, osoitteessa Kainuuntie 92, Kuhmo.

 

Kodintekniikkamyymälöistä luovutaan.
Konsernin ja sen tytäryhtiöiden liiketoimintaa fokusoidaan LVIJA-, sähkö- ja sprinkleriurakointiin sekä näiden kunnossapitoon. Osana tätä fokusointia Paikallis-Sähkö luopuu kodinkoneiden vähittäiskaupasta ja keskittyy jatkossa sähkö-, automaatio-, tele- ja turvaurakointiin sekä sähköjärjestelmien ennakkohuoltopalveluihin.