Paikallis-Sähkö

Sähkötöihin tarvitaan ammattilainen

Sähkötöiden tulee olla sähkö- ja paloturvallisia ja näitä töitä tekevällä tulee olla hommaan tarvittava pätevyys. Hyvän sähköurakoitsijan avulla säästät hermoja, aikaa, vaivaa ja jopa rahaa. Voit olla varma, että työ tehdään ammattitaidolla ja annetut aikataulut pitävät. Kaikki käytettävät sähkötarvikkeet ja laitteet ovat laadukkaita, kestäviä ja turvallisia.

Paikallis-Sähkö

Jo yli puoli vuosisataa kainuulaisia ja Oulun talousalueen asukkaita erilaisissa sähköalan asioissa palvellut Paikallis-Sähkö on tänä päivänä 130 henkilön ammattilaisjoukkue, joka tekee sähköurakointia, sähkötarvikekauppaa sekä kiinteistöautomaatiourakointia seitsemällä paikkakunnalla: Kajaanissa, Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella, Paltamossa, Oulussa ja Kuusamossa. Lisäksi meillä on toimipiste myös Kuopiossa. Kuopion toimipisteessä on erikoisosaamista mm. lämpökamerakuvauksissa ja sieltä käsin tarjotaankin ennakkohuoltopalvelua koko Suomen alueelle!

60 vuoden kokemus ja ammattitaitoinen, motivoitunut henkilökuntamme ovat luoneet yrityksestä vakavaraisen ja luotettavan kumppanin sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme tarpeisiin. Olipa kohteena joko teollisuuslaitos, iso hypermarket kaupungin parhaalla kauppapaikalla tai yksityisen kesämökin sähköistys itärajan tuntumassa, luonteva kumppanisi kaikissa sähköalan asioissa on Paikallis-Sähkö Oy